۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

فروش گوشت حیوانات کم‌یاب به مشتریان خاص + تصاویر

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ، از دستگیری دو شکارچی غیرمجاز در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سردار علی ذوالقدری با اعلام خبر بازداشت دو دستگیری غیرمجاز درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وصول اخبار و اطلاعات مبنی بر شروع فعالیت مجدد یکی از مجرمان سابقه‌دار در زمینه شکار غیرمجاز، تیم ویژه‌ای از مأموران پلس امنیت طی اقدامات ویژه پلیسی اطمینان پیدا کردند که متهم با شکار غیرمجاز حیوانات وحشی و بعضاً کم‌یاب در حیات‌‍وحش اقدام به فروش گوشت آنها به قیمتهای بسیار بالا به مشتریان خاص می‌کند.

 

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ ادامه داد: طی هماهنگی با دستگاه قضایی، مأموران پلیس امنیت عمومی در بامداد مورخ 13 فروردین 98 با ورود به محل سکونت این شخص در منطقه شهران اقدام به دستگیری وی کرده و در بازرسی از محل سکونتش علاوه بر کشف سلاحهای غیرمجاز مورد استفاده در شکار، مهمات مربوطه، دستگاه سیار POZZ، مقادیری از گوشتهای بسته‌بندی شده نیز کشف شد.

 

وی تصریح کرد: با دستگیری متهم و اعتراف صریح وی به انجام شکار غیرمجاز به همراه یکی از دوستانش، مأموران پلیس امنیت عمومی با شناسایی محل سکونت دومین متهم پرونده در منطقه جنت‌آباد، در مورخ 16 فروردین 98 اقدام به دستگیری دومین متهم پرونده کرده و از داخل منزل این متهم نیز سلاح غیرمجاز مورد استفاده در شکار، انواع فشنگهای جنگی و ساچمه‌زنی مورد استفاده در شکار کشف شد.

 

به گفته ذوالقدری با توجه به کشفیات به دست آمده از منزل متهم درباره گوشت و دیگر بقایای متعلق به حیوانات وحشی شکار شده، هماهنگی لازم با سازمان حفاظت از محیط زیست در این رابطه انجام و متهمان برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ قرار داده شدند.

 

فروش گوشت حیوانات کم‌یاب به مشتریان خاص + تصاویر

فروش گوشت حیوانات کم‌یاب به مشتریان خاص + تصاویر

فروش گوشت حیوانات کم‌یاب به مشتریان خاص + تصاویر

 

 

فروش گوشت حیوانات کم‌یاب به مشتریان خاص + تصاویر

ارسال نظر
آخرین اخبار